Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jarek niezalogowany
Gość
|
Wysłany: Pią 22:40, 04 Maj 2007 Temat postu: ROZWÓJ WSI |
|
|
Rada Solecka z Panią Sołtys na czele i przy moim skromnym udziale, napisaliśmy wspólnie wniosek który bierze udział w konkursie ogłoszonym przez Wójta Gminy
może naprawdę coś się zacznie zmieniać...
tu można się zapoznać ze złożonym przez nas wnioskiem'
KLIKNIJ na obrazek:
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
korespondent z Rio
Gość
|
Wysłany: Sob 10:01, 05 Maj 2007 Temat postu: Re: ROZWÓJ WSI |
|
|
jarek niezalogowany napisał: | Rada Solecka z Panią Sołtys na czele i przy moim skromnym udziale, napisaliśmy wspólnie wniosek który bierze udział w konkursie ogłoszonym przez Wójta Gminy
może naprawdę coś się zacznie zmieniać...
tu można się zapoznać ze złożonym przez nas wnioskiem'
KLIKNIJ na obrazek:
[link widoczny dla zalogowanych] |
Jarku niezalogowany! Nie powinieneś występować w tym temacie jako gość, ponieważ mając "skromny" udział w tak szlachetnym przedsięwzięciu, bierzesz również na siebie odpowiedzialność za ten projekt i jego realizację. Po cóż mamy się domyślać - kim jest jarek nie zadokowany? Trochę to dziwne, że projekty tego typu nie są poddawane ocenie najwyższej władzy sołectwa - jaką jest ZEBRENIE WIEJSKIE. I na marginesie, dlaczego projekt nie zawiera rozwiązań dla tak zwanych "słabych stron" - określonych w projekcie (np kanalizacja) Ażeby się dobrze rozwijać należałoby chyba zacząć od likwidacji Waszych "słabych stron".
|
|
Powrót do góry |
|
|
jarek
zasłużony VIP
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: pisarzowice Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Nie 21:51, 13 Maj 2007 Temat postu: Re: ROZWÓJ WSI |
|
|
korespondent z Rio napisał: |
Jarku niezalogowany! Nie powinieneś występować w tym temacie jako gość, ponieważ mając "skromny" udział w tak szlachetnym przedsięwzięciu, bierzesz również na siebie odpowiedzialność za ten projekt i jego realizację. Po cóż mamy się domyślać - kim jest jarek nie zadokowany? Trochę to dziwne, że projekty tego typu nie są poddawane ocenie najwyższej władzy sołectwa - jaką jest ZEBRENIE WIEJSKIE. I na marginesie, dlaczego projekt nie zawiera rozwiązań dla tak zwanych "słabych stron" - określonych w projekcie (np kanalizacja) Ażeby się dobrze rozwijać należałoby chyba zacząć od likwidacji Waszych "słabych stron". |
przecież wiadomo ze to ja pisałem i wcale nie miałem zamiaru przed czymś się chować i pozostawać anonimowym sprawcą...
po prostu nie zalogowałem się w trakcie pisania postu to wszystko
a jeśli chodzi o kanalizację to myślę ze to jest osobny temat i przygotowanie do inwestycji należy do UG więc jest to słaba strona całej gminy a projekt z tego co wiem nie miał dotyczyć takich inwestycji
ale w sumie masz racje słabe strony nie tyle powinny być zlikwidowane co powinny być wskazówką jak można doprowadzić żebyśmy mieli tylko te silne strony.
ale jak to powiedział generał Paton
aby podbudować morale swoich żołnierzy :
Cytat: | celem patriotyzmu nie jest umieranie za swoją ojczyznę, ale sprawienie żeby tamci skurwiele umierali za swoją |
ha ha ha
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 21:55, 10 Lip 2007 Temat postu: Re: ROZWÓJ WSI |
|
|
Cytat: | celem patriotyzmu nie jest umieranie za swoją ojczyznę, ale sprawienie żeby tamci skurwiele umierali za swoją |
DOBRE.
|
|
Powrót do góry |
|
|
jarek niezalogowany -znów
Gość
|
Wysłany: Wto 23:12, 10 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
a wiesz jak powiedział stalin (celowo z małej literki bo nazwa tego oprawcy powinna zniknąć z kart historii)
Cytat: | "...śmierć jednego człowieka to tragedia,
ale smierć milionów ludzi to już są statystyki..." |
jak myślisz na jakiej podbudowie i jakich fundamentach można było sformułować takie stwierdzenie?
|
|
Powrót do góry |
|
|
|